Návštěva I.
Tradičně vstávám z postele,
Aniž bych se probudil.
Zoo v mém pokoji není,
řekl jsem své dlouhodobé
Návštěvě.
Odešla směr náměstí a vrátila se až navečer.
Druhý den
mi došel úšklebek v obálce
s leopardím vzorem.
Ta kráva zapoměla,
co je za zvíře.
Pobyt se mnou ji poznamenal...
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: temný skřítek, Elča, la loba
Komentáře (0)