Alkoholy
Anotace: ať žije alkohol...
Malou sklenku schladím z venku, aby byla studená.
Přidám vodku, shlédnu fotku a parohy z jelena.
Víno rudé, jako druhé dám si, a pak zelenou,
whisky, slivku, z rumu zbytku opiju se s Helenou.
Likér z bylin, jako z pilin oheň, hřeje na duši.
Gin, tequila - malá víla, nos červená i uši.
Absint s ledem, po něm svedem i zdánlivě nemožné,
koňak na to, v celku vzato nebylo to pobožné.
Pivo navrch, víc jsem zavrh bylo toho trochu moc,
dneska znovu, na desce z kovu prochrápu as celou noc.
Přečteno 369x
Tipy 12
Poslední tipující: Rootness, Addanet, Elisha, Quigleika, James Libustka, tato22, ilona, Findë
Komentáře (4)
Komentujících (3)