Poslední tipující: V.N.Losinský, Noc17, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, jvacl, umělec2, Radek.oslov.Šafárik, Azure angel, PIPSQUEAK, Gabrielle, ...
rimi, svet je krasny.. staci, ked mu das svoju ruku, aby ho mohol spoznavat s tebou. Deti nepotrebuju idealny svet, ale istotu maminej ruky... kym to ide..