Obsidiánová noc ... bez křišťálu ..
--------------------------------
*
Ještě pár pohlazení a políčků,
... jěště se neprobudit ...
v tortuře nalézání
vzývat útrpné právo
mučících nástrojů
na oběť
Tak málo o sobě víme
než se to stane
a obsidiánová noc
vyřízne tepoucí srdce
v dvojakém účinku
v depresi víry
ve vlastní schopnosti ...
.
.
31.05.2011 17:01:00 | HarryHH
"..víš
ještě pár vratkých schodů
krátkých kroků
a dostihneme se..
tiskneš čelo na sklo nebeské vitríny
a ptáš se
zda jsou vidět ornamenty duše
když se odhaluje srdce"
perfektní část, kdyby jí nebylo, tak asi ani netipuju :)
17.05.2011 22:13:00 | rry-cussete