Ve vyschlých ústech
tiše
tvoje lži polykám
s jejich
ledovým
ostřím
zabodnutým
ve své duši
počítám
Tvůj falešný úsměv
co svírám v dlani
bolest co cítím
když dívám se
na ni
a slza
zvolna
k té bolesti
proniká
ticho
jenž křičí
a do tmy
zvolna utíká
ten chlad
ve Tvých očích
mě pozvolna
ničí
...