Pardon. Myslela jsem napsat "Teda slovama, samozřejmě." k básničce Chvíle.
30.03.2006 10:16:00 | frangir
Taky se mi moc líbí. Nikdy moc nevím, co psát do komentářů. Nějak neumím vystihnout to - - dojem z básničky. Teda slovama samozřejmě. Raděj dávám body.
29.03.2006 15:10:00 | frangir
kdybych uměla psát tak hezky komentáře jako všichni okolo, určitě bych ti nějaký napsala, vzhledem k tomu že to neumím, nezbývá mi než napsat jenom to, že tvoje básně jsou víc než dobré!
05.02.2006 17:51:00 | Trdlo
Ahoj Nausi,koukám,že se neflákáš :) Musim Ti napsat,že se mi vždycky líbili Tvé básně,ale Ty píšeš čím dál líp,nebo spíš hlouběji,oslovuješ mně,bavíš mně a prostě je to mňamm.
je to pro mně vždycky výlet..do jiných duší
04.02.2006 15:42:00 | older