ve večerním tichu
tiše pláču si
do dlaní
pichlavou bolest
nezastaví ani
svítání
a toužebné čekání
na příjemné snění
kdy marně doufám
že něco se změní
...
Když na prstech ruky
tvoje lži počítám
když skoro nedýchám
a naprázdno polykám
když mou lásku
mi rozmlouvá
rozumu síto
neříkej mi prosím
jak je Ti to
líto
...