Symfonie
Na prstech všech svých rukou počítám všednosti
není lehký naučit se hrát do rytmu věčnosti
tak zkouším zalistovat v nesepsaných pamětech
a vyhýbám se stránkám, které mi vzaly dech
přes barevný střepy koukám na tu šedou symfonii
není to ale nic platný, rohlík mě neopíjí
pomalý tahy noci se kryjou s šedí dne
v zákopu když mrzne voják, pak se už nepohne
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: nikoolkaaa, Linzerka, CULIKATÁ
Komentáře (0)