Poznámka
Anotace: Poznámka do notýsků politikům.
Oranžová-rudá-modrá
toť barva naší vlády!
Nebo spíše plky s barvičkami,
hodné do šarády?
Něco málo lhaní
k tomu trochu úplatků,
nedopřeje spaní
ta kopice odpadků
co u koryt se válí.
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Mrs.Grázl, tato22, ilona, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)