Vlaštovka
Naděje umírá,
co mi teď zbyde?
Vlaštovka odlétá,
bude žít jinde.
Na tom nic nezměnim,
tak už to chodí.
Čtyřlístek zjeví se
u jiných lidí.
Zima je moc dlouhá,
vlaštovka nikde.
Čas se moc nehýbá
a sny sou jinde
Noci jsou studený,
jak se mám ohřát?
Naděje už mizí,
mohu jen o tobě psát.
Nový rok začíná,
přichází jaro.
Květina rozkvétá,
snad bude hej
Vlaštovky vrací se
- nádherné ráno.
Bože muj prosím tě,
naději dej..
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, EM EM
Komentáře (1)
Komentujících (1)