origami je o pečlivosti,křehkosti a trpělivosti.
vše je třeba,aby se cestovalo s kýmoliv.
Pěkná šumící šampáněm :-)
19.05.2011 06:57:00 | Danger
Takové silné pozvání se zcela jistě neodmítá... ST!*** a věřím, že ta ploutí stálo za to všecko... cesta, kterou jste šli, jdte a půjdete, směr, kterým jste pluli, plujete... bude plout je tím správným.
19.05.2011 06:19:00 | NikitaNikaT.