Některá ranní vstávání k šilenství nás dohání... když člověk zaspí... z postele se často nechce, ale penízky nikdo za nás vydělávat nebude. :o) tak užívám si dni volna, jenom tak... prostě každý máme práci svou, jinou a po svém. Někdo pracuje doma, jiný v kanceláři, někdo v terénu, kdos u mašiny...
19.05.2011 06:23:00 | NikitaNikaT.
Nejhorší byly mechanické budíky, to jsem měl vždy silné nutkání prohodit jej oknem. Veselá rýmovánka, pobavila, ST!
18.05.2011 08:17:00 | CORONATION