Anotace: Ovážu si aortu kolem penisu a zatáhnu rychlostí geparda
tanicka: oprav si co chces, klidne prepis i celou basen.kazdopadne diky za 100.ja pisu tak jak to vidim a vim co tim chci rict, takze uz bych nemenil nic. asi tomu vazne nerozumis.. asi nikdo z vas. je to proste presne... jak sem zamyslel... tak se vam omlouvam:)
03.02.2006 20:48:00 | Trapné děťátko
jestli je zivot hezky? pro me kazdopadne ano.. poslednich par mesicu je pro me moc hezky... jen neska sem nak nemela den.. :( basen pekna, ale... proc tolik krve?
03.02.2006 17:38:00 | Malá shnilá emotivní příšera
strašně ráda bych chtěla rozumět...ale asi nemám den, to je škoda, protože styl mě zaujal - no, zkusím to zítra:o)
03.02.2006 15:42:00 | Markét