Anotace: tak že by tahle byla na delší čas poslední? Ještě bych taky mohla změnit ten divný název třeba....ztracený sysel? osel? :)
Oceňuju ten pozitivní závěr. Vlastně se na to všechno snažím dívat úplně stejně. A mimochodem, Tebou zmíněná teorie mi nepřijde vůbec děsivá :)
23.06.2011 21:42:00 | Sanmaro
A já jsem zase děsivýho názoru, že ten smysl má smysl hledat...A teď, co je děsivější? :)
13.06.2011 23:20:00 | voslík
Já sem docela děsivýho názoru,i když se do všeho zahledím do hloubky,že nic nemá smysl.
13.06.2011 20:35:00 | ECHO PARAZIT
Tak to je normální stav snad každého, kdo trochu přemýšlí. Říká se, že jen blbec o sobě nepochybuje! :-))
ST!
18.05.2011 12:55:00 | Zasr. romantik
Tak trochu bych se pod to mohla momentálně podepsat.
Hezky zachycené myšlenky.
18.05.2011 10:22:00 | Xantista