Tvůj rádce
Anotace: ...tvého svědomí
Vkládám do Tebe důvěru,
jsi mi otevřená a oddaná,
cítíš, jak jsem blízko...?
blízko Tvému srdci.
Víš, to, že se dva sblíží
je krásné štěstí o náhodě;
nepočítáme přitom s hvězdami,
přesto každý má v duši ten
svůj vlastní vesmír.
To Ty jsi jedna z těch hvězd...
Oddávám se Ti jako otrok,
chci Ti sloužit,
ne jako nástroj,
ale jako rádce,
který Ti mluví do duše...
Rádce Tvého svědomí,
který Ti přidává,
když už Ty nemůžeš...
Posloucháš...?
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Maryje..., CULIKATÁ, Jiná
Komentáře (0)