Poslední věřící
Bez naděje
přec stále žijící
však se nic neděje
- poslední věřící
Poslední,
co věří v lásku
Poslední,
co shodila masku
Bez bázně a hany
bez kouska toho studu
Na stehna rými ji byly psány,
však žila jen v bludu
Poslední,
co věřila v lásku a zapomnění
Poslední,
co minulost hravě změní
Přečteno 341x
Tipy 7
Poslední tipující: dream in emptiness, Květka Š., CULIKATÁ, klinika, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)