Anotace: Poezie inspirovaná nástupem jara a vnitřního optimismu
Jsem zvyklej nejíst
Jsem zvyklej nepít
Akorát toho štěstí by trocha mohla bejt
Jinak se život vymkne z rukou
jako deštový mračna
Mrholení-zvykám si
Dívám se na berušku od Tebe
Nezapomínám na Tvoje oči
Neutopil jsem se
Neutopil jsem Tě
Bylo to dobrý
Jenže mý srdce chce jiný počasí