Božská exekuce
Anotace: zase.......no prostě já.
Svěšená ramena odevzdáním
bolesti víc už neunesu
slzám v očích nezabráním,
rozutekly se podél nosu.
Zaslech jsem dnes,že prej
nasr.ností na včerejšek
voe čas neztrácej
bude ještě hůř,nezoufej.
Že prej budoucnost je jen
splátka za chyby minulosti
o tom je každého život
platit,platit rozervaností.
A pak že můj pláč
nemá důvod,páč
si za to můžu sám.
Samo že jo,příjmám.
jen.......
Boží exekutor pozapoměl
že já tenhle život nechtěl,
asi zrovna střízlivěl....
Přečteno 257x
Tipy 24
Poslední tipující: hatlapatla, Psavec, Jiparo, Maryje..., 6thSun, No Shame, Gabrielle, labuť, la loba, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)