Na Prodej
Anotace: a nejsme všichni takoví?...
Před fádností světa,
u oltáře vyhoštění
zas a znova o dotek
prosí
Jako děvka, co se prodává,
každý, kdo se zaprodal,
srdce
opustil.
Vzdal se sebe
Jen kus masa na pultu,
leží v posteli
s šrouby v úsměvech
a do dekoltu utíká
se schovat
jako naposled
Zabavní dům v centru smrtí,
na kolotoči zápasů
a proher v bitkách polštářů,
pohrdá
důvěrou
Jen to nejhorší ze seznamu
s omluvou
přijímá.
A zas vysmívá se pod maskou chtíče,
do očí se nekouká,
před fádností světa
neuteče...
Komentáře (0)