Anotace: ...další druh "mání" aneb Mání II (mání tů)..(ne)mání je velké téma, sám Mánítů je mi svědkem mého natírání na světlé barvy...
No to víš, všechno to rýmo i nerýmo psaní jsou jen snůšky pocitů-jedne den se mlčí a pak se zase rachotí..to je hned...ale dyk to furt melu - "nooo, nemá talent:-))
Je to jen takový hraní,se přece na tom neodpalujem,ne?:-)
Příště zrýmujem hřiště až potečou nudle ze skluzavek--bléé:-))
19.05.2011 00:15:00 | zvířenka
Rozumu příliv
rachotil
všemi hrnci na polici…
...je to trochu na palici, jeden den píšu že rýmy jsou moc dlouhé, a teď - čumím - už jsou jednoslovné.. tak to prosím příště ne-é :) ;)
19.05.2011 00:02:00 | blue