Krásné! Já hned ráno jsem vyšel s pejsky ven, den jak len a hned jsem šlápl do sračky a byl jsem hnedka bohatší.Bohatší?, ano, bohatší o zkušenost.Hezky jsem se rozčílil, pak ženu něžně políbil a přitom řekl moudrou větu, když nejde o život, jde o h.... .:-)
19.05.2011 13:06:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Dobré ráno a start do nového dne... dnešek bude zcela jistě úžasný...
19.05.2011 07:48:00 | NikitaNikaT.