Co všechno mám ráda
Miluji jaro, všechny jarní květy,
miluji jaro a s přibývajícímí léty
snad stále víc.
Miluji slunce, když na mě svítí z výšky,
miluji louku, rozkvetné pampelišky
v barvě slunečnic.
Miluji bílou barvu sedmikrásek,
naivitu prvních jarních lásek
i vůni šeříků.
Miluji hvězdy, když zhasínají k ránu,
barevné záhony rozkvetlých tulipánů
a verše básníků.
Miluji rána, když zpívají ptáci,
když se jarní touha ve vzpomínkách vrací,
když kvítek rozkvétá.
Miluji tóny jarní symfonie,
když všechno kolem raduje se, žije,
miluji ČLOVĚKA.
Přečteno 363x
Tipy 23
Poslední tipující: TetaKazi, el viento, šuměnka, kasparoza, Lea Aura, Gabrielle, Psavec, Danga, Antares, vodnař, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)