Anotace: ze sbírky - Zákony na hony vzdálené/ na louce zelené schválené -
jsem unesena
a tvá krásná žena
nechť tisíckrát je políbena
volám hosana
a chválu Newtonovi už od rána:-)
ST
23.05.2011 21:25:00 | Mbonita
Z gravitace zemské
plyne jasné poučení:
Pořádně tě zdrchá,
když tě veme do učení...
(a není s ní rozloučení...)
Z gravitace ženské
jsem však téměř na palici...
ona totiž mrcha
zrádnou má vám definici...,
navíc lehce prchá...
Vzdálenost — tak s tou prý roste,
nestálá je v čase,
má-li odér, radš se zhrozte...
měří se i v pase.
Svoji sílu zkouší slovem,
úsměvem i rtíky,
v jejím poli rádi plovem...
A tak ženy: Díky!
20.05.2011 03:43:00 | Špáďa
zákony Ňůtna
jsou někdy ke škodě
to když nocí chutná
dnes jako kdysi
...a von jen visí
St
19.05.2011 16:59:00 | zenge
nemohla jsem jí už číst??
směju se, to jsi Ty
vlastně Vy oba
pevný strom, jeho list
souznění zažitý
do krásna rozkvetlý obal
niterně zakletých míst...
19.05.2011 12:35:00 | šuměnka