|;-) Pobavila, byť je silně "realistická".
A propos:
"…vol mě, budu kamarád…" by lépe sedlo do rytmu… a v posledním verši bych ještě ze stejného důvodu vypustil "joo,".
Takovéhle říkačky musí totiž rytmicky odsýpat, aby měly tu správnou údernost…
20.05.2011 16:58:00 | Špáďa