Jen jednou za život

Jen jednou za život

Anotace: na vypsání...

Sbírka: Nahota, Ticho

Za černých nocí
když cítím Tvůj dech
když Tvé citlivé ruce
mě hladí
po zádech
když ve své dlani
jako jeden z mála
mi přineseš své srdce
a nabídneš mi
abych si ho
vzala
...
a já oněmělá
na schodech
stála
a já
trochu jsem se bála
že to je jen sen
- jeden z mála
co jen jednou za život
se zdá
...
Autor TedelyBear, 19.05.2011
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, hatlapatla, Gabrielle, Květka Š., Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí