Je amen s časy
Anotace: Mnohdy si ani neuvědomujeme co všechno promarňujeme...
Tvé prošedivělé vlasy
Zplihle se válí na polštáři
Tvé znamení je na věky s rybáři
A ty teď pluješ jinde než mezi námi...
Je amen s časy
A ty se ptáš
Co já...
Ani nevím
Nahý tady ve tmě před tebou stojím
A ani nevím
Snad naříkám...
Přišla si pro tebe
Ona nesmlouvá
Ona neřeční
Ona bere
Tvé zplihlé vlasy
Tehdy před lety na polštáři
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: Kaina, CULIKATÁ, labuť, Gabrielle, Judita
Komentáře (1)
Komentujících (1)