Soběnovská
Na jazyku chuť vína,
v klíně vzpomínku po milování.
Po polibku žízeň,
v duši malá tíseň.
Kůže voní po dotyku,
bylo to krásné milý poetiku.
V prázdných místech hlad,
hlad po pocitech.
Sladká víra,
křehká jako křídla netopýra.
V mysli barvy motýlí,
na dojmech se podílí.
Z nebe se snáší pár drobných vloček,
bílých jako kožíšky koček.
Chci tě zpátky ještě na chvíli...
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Noc17, Elisha, čas.běží
Komentáře (1)
Komentujících (1)