Neklidný
Hladová duše
a zvuky jako z buše
rozbíjejí mou identitu.
Osamělé mozkové pochody,
bloudí temnými podchody.
Koloběhy krouží kolem
jak hladoví supi.
Prolétávaj hlavou,
srdce-jejich cíl.
Lákavý je holý týl,
na něm stopy nožek víl.
Na ramenech sídlí tíha,
v zápěstí slabost.
Mozek šílí,činí zmatky,
co se stalo,nevrátí se zpátky
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Noc17, Elisha, čas.běží
Komentáře (1)
Komentujících (1)