Poslední chvíle, bolestivá pravda
Anotace: ...žádný optimismus...
Promluvy do tmy,
do dravého ticha,
které vás sevře
do kleští nejistot,
a vy se zmůžete
na pouhé polknutí...
Malá holčička brečí,
úpěnlivě prosí mámu,
aby ji vytáhla z pece,
nebo z ní bude malý škvarek,
už nebude hubatá dcerka...
...ve chvíli, kdy si myslíte,
že je jedna z posledních,
byste nejraději udělali cokoliv,
aby poslední nebyla...
...nebo byla poslední
zlou chvílí, kdy se bojíte
podívat pravdě do očí...
a pravda někdy bolí,
ať už je přitažená za vlasy,
nebo do ní někdo bodá...
...ostrým povýšeným pohledem
bez nadhledu...
s příkoří jedu
Přečteno 239x
Tipy 12
Poslední tipující: Danga, labuť, Anjesis, Gabrielle, Jiná, Noc17
Komentáře (1)
Komentujících (1)