Pomalu se mi vzdaluješ
už nevídám Tě
tak jako dřív
Už ani nevím
jak voníš
jak líbáš
co za pár chvílí
s Tebou
dala bych
...
mému srdci
jsi blízký
ale jen na pár dní
možná týdnů
Tvým zájmem
jsem zatím
zasažena
v Tvém náručí
se ze mě stává
smyslná žena
roztoužená
dnes i včera
ale jak dlouho
"láska" potrvá
než vyšumí
do ztracena?
...