ODLIV SRDCE
Jsi jako nenalezený ostrov
mozaika
z mušlí
co šumí šepotem lásky
jsi můj vnitřní tři D prostor
tváří několika
co cestou pošly
v zářezech do pažby
jsi jako nedohořená louč
věta
z otazníků
co slaně spolkl odliv
jsi můj osobní kouč
meta
z mezníků
co ztratila motiv
jsi pugét heliových balonků
víra
z nebes
co otvírá mi oči
jsi naděje z ryzích úlomků
síla
co po ní se svezeš
než to tady pro tebe skončí
jsi ledová perla moří
stín
z deště
co splavil mi srdce
jsi ponorka,co do mě se potichounku noří
vím!
ještě!
Tak dravě,tak skrze drze.
Přečteno 333x
Tipy 25
Poslední tipující: tato22, Danga, Dota Slunská, Mbonita, la loba, hloubavá, labuť, Bambulka, CULIKATÁ, Jiná, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)