Anotace: Část první - "Pasti z chatrných záplat" (pocity zvířené znavené mysli konce února;dozrálé laskavě k smíru májovému-na pokračování trilogie)
světýlko petrolejky skomírá
myšlenka v skleněné pasti
bez vzduchu ku propasti
v prostoru jisker přemíra..
24.05.2011 09:36:00 | šuměnka
:) Sice jsem nečetla se správnou časovou posloupností, ale musím se opakovat... Nádherné slovní obraty a jen obdivný vzdech mi visí na rtech ;)
21.05.2011 09:22:00 | La Ragazza con Bandiere Ceche