Anotace: Část druhá - "příchuť dávkované blízkosti"....nitro se rozpíná, přestává se dbát na hranice...změna..žena zase jiná,nový pocit...
v krajině nestřežené
planiny koní divokých
obzor se krvavě klene
v polibcích strakatých
24.05.2011 09:38:00 | šuměnka
Musela jsem číst znova a znova, ještě jednou a ještě dvakrát nechat si do duše vpít všechny ty překrásný obrazy, tolik barev citu...
A bude to znít atračně černobíle, když řeknu, že je to dokonalé...
21.05.2011 09:18:00 | La Ragazza con Bandiere Ceche