ZÁKONITOST ČI NÁHODA
Zvířené průčelí okamžiku
ne náhodou
předstíráš důmyslnou rétoriku
na souši i pod vodou
zákonitost synchronicity
neskutečnost náhodou
dvě srdce dva monolity
s otevřenou svobodou
disharmonie našeho setkání
nežijeme ale přežíváme
k zamyšlení to svádí
zažitý sebeklame
s písečných bouří slov
v závějích a dunách hněvu
pohřben byl doslov
co unáší mě od tvého břehu
z výčitek a nadávek
vyobrazil bych epopej
z nepochopení a urážek
víru mou nehlodej
víra v sebe
víra není náhodou
víra že už tebe
ve mně nikdy nenajdou.
Přečteno 282x
Tipy 22
Poslední tipující: Nick Name, Juan Francesco de Faro, Kars, Danga, Dota Slunská, la loba, hloubavá, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)