S pohledem ke květu mlhoviny
čekám, až uzraje čas
Temnému vesmíru Dušička napospas
dávno už slavila pověstné křtiny
Petrolej do kovu maluje stíny
v severní obloze prvky a plyny
do tahů naděje, do rozpínavých krás…
...kouzelný použití slov,je to krása číst :))..a ten petrolej do kovu maluje stíny mě prostě dostal:) ST
22.05.2011 20:27:00 | xoxoxo