Příběh s otevřeným koncem
Anotace: určený stopovému množství lidí
Je konec
tvé integrity
V uších zní zvonění
na poslední míli
Útok se nevede
jenom na city
Octla ses na startu
namísto v cíli
Starosti
tví noví soupeři tě ženou
Dalšího průběhu budeš se bát
Staneš se neženou
A toto prozření
srazí tě jak střela v letu
Život překotný života jiného přivodí pád
Co říci mám teď
Pravda jak smrt
Může být nehezká
Příběh se zvrt
Jedna ruka netleská
Ty s jedním křídlem leť
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Bambulka
Komentáře (1)
Komentujících (1)