Diamantový strom
v aleji klenotů
je zářivý
jako úsměv
bez praskliny
na lesknoucí sklovině
nespoutaného mládí
s okovy kolem krku
v póze anatomie
je dovádivé
a nepředvídatelné
nikdy nevíte
co koho položí
život není zboží
tělo není kostým
svět není míč
ke kopané
a My nejsme sami...