Ano, život máme opravdu jeden a tak nemělo by jím mrhat, zahálet a jít stále dál, ačkoliv někdy přindou bolesti a ztráty, však neznamená to, že život končí... něco končí, ale něco nového začíná... život je opravdu jenom jeden...
23.05.2011 20:13:00 | NikitaNikaT.