Vůně bambusových dlaní
Anotace: (část třetí - Sladké nedočkání)
Myšlenkami
kreslené
záhadné obrazce
do jiných rozměrů
navažují důvěru
hedvábnému Tkaní
Nachová odezva
ve čtvrtém podlaží
vesmíru
odvislá
náladě na plusu
poutníčkům- posledňáčkům
šipku vyškrábnou
do portálu
z bambusu
Na předloktí šlépěje
s vůní pryskyřice
kouř
přestárlé borovice
…jen
ten tón
a rezonance
barevného ticha
Dech prstů..
plné hrsti
tajeného smání
vodopád
dlaní
a jamky klíční
rozněžnělé
Nedočkání Rozechvělé
Přečteno 346x
Tipy 24
Poslední tipující: jitka.svobodova, hloubavá, enigman, hašlerka, Juan Francesco de Faro, jvacl, šuměnka, V.N.Losinský, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)