HLEDEJ TAKY
Anotace: taky hledej/můj pokus o poezii bez rýmu/
Hledej taky....
já vím
neboj se a pojď
mlčíme zdaleka
prokleté znamení
TLUSTÁ ČÁRA....
...HOROSKOP....
prokleté mraky
jenom dým
Z MYŠLENEK....
to srdce nemá děj-
VSTÁVEJ..........
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: s.e.n, hatlapatla, Danga, PIPSQUEAK, jvacl
Komentáře (2)
Komentujících (2)