Tempus fugit
Smutný osud jednoho člověka
smutný příběh milionů lidí
spočívat jako mumie
v hrobkách egyptských faraonů
Modlit se k bohům slunce
hledat cestu ke spasení
k zapomnění v hlubinách země
vynalézt lék na smrt
Kdo by chtěl zažít
staletí utrpení
vidět všechny války
a šarvátky politiků
Jen tiše zpívat u ohně
tančit a víno pít
takhle to nefunguje
nelze zapomínat na všechno i nic
Tempus fugit, memento mori
neodvratný osud nás všech
smutný příběh milionů králů...
Přečteno 233x
Tipy 9
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Maryje..., vlcatko, whiolet, Izzzi, Šepot ve větru
Komentáře (1)
Komentujících (1)