LETNÍ INSPIRACE

LETNÍ INSPIRACE

Anotace: pro moji kamarádku

LETNÍ INSPIRACE

Na co jsi myslela
když jsi se nahá
na pláži fotila ?
jak flotila cizích očí
lačně tě sleduje v křoví
a kdo ví, snad i ruka
toho, co šmíruje tajně
na tebe sahá ?
ta sladká muka
být slepě viděna
kolena, stehna, ramena
točíš se pomalu kolem své osy
aby ty vosy, ukryté v povzdálí
všechnu tu nádheru
povinně hltaly
když v haleně evině
vkročíš do úhlu záběru !

Jak tisíc pohledů
jedním mávnutím
vstoupí ti do těla
jak Boží vnuknutí
tak na to jsi myslela !

Ďáblice s figurou anděla !!
Autor Houda, 23.05.2011
Přečteno 278x
Tipy 11
Poslední tipující: Miroslav Možný, jitka.svobodova, J sh' T r' k, zenge, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pláži

23.05.2011 21:02:00 | zenge

líbí

st i za ty voči moje v ráži
co byli na tej páži

23.05.2011 21:01:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel