Hmyz
Hmyz dotěrný kolem mne sedá,
hnusí se mi,
je všude, v celé zemi.
Krovky jeho křídel,
do uší řežou,
jeho kusadla,
hryžou ruce.
V hlavě myšlenky revoluce,
šetřím si na repelent!
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Impardonnable, Mahtiel.quicksnake.cz, Findë
Komentáře (0)