Co když konec přijde
S ním jsem šťastná,
když koutky své nadzvedne,
na mě se něžně usměje,
jsem láskou zajatá.
Když v noci spí,
jako neviňátko se tváří,
já se strachem usínám,
až probudím se, bude stále tam?
Co když sen se rozpustí,
ráno se probudí,
poslední polibek bude chtít mi dát,
co potom? Budu memoáry psát?
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
Komentáře (0)