Jako pampeliška
Jsem jako pampeliška,
kterou sfoukneš ve větru …
lístek,
chřadnoucí v Tvém objetí.
Zvláštní dar mám,
polibek Ti na tvář dám.
Je to pravda,
nesním jen?
Můj milý si dnes, zítra, v onen den?
Každý den, než položím hlavu svou,
na polštář, na deku, v srdci mém …
plující myšlenku já mám.
Kvanta chci Ti tolik říct,
že nebude stačit ani pohled,
na mě, na Tebe,
na měsíc …
Komentáře (0)