Ve štíru
Anotace: Náhled na jedno ze znamení zvěrokruhu
Ve štíru
Na podzim vše umírá
A vládu přebírá štír
V jeho stínu leckdo skomírá
Jako květina, když ovládne ji pýr
Vášeň kdosi dovnitř vložil
A překryl ji chladem
Rozum do rukou složil
A emoce nechal ladem
Pomsta je nám chlebem
A hrdost naše slabina
Komu do života vejdem
Pro toho jsme padouch
Nebo hrdina
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Maryje..., Danga
Komentáře (1)
Komentujících (1)