Betonový prcek
Anotace: Děti se musí zalévat, aby dobře rostly:)
Na písečku dítě sedí,
bábovičky si zde hněte.
Jenže jedno stále neví,
vy, citlivky, dál nečtěte!
Prcek totiž nevšiml si,
že v betoránce nedbají
rozdílů
mezi pískem na hraní
a tím, co přijde do betonu.
Takže:
Jestli prcek neuhne,
dnes v cementu zatuhne.
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)