Mobil
Blaženě se Jitka tváří,
že má mobil, jenom září.
Něžné jeho vibrace,
to je velká legrace.
Dostala vám prima nápad,
do kalhotek mobil zapad.
Vibruje jak o duši,
nemravnosti netuší.
Kdysi Jitku občas zlobil,
teď má jinou funkci mobil.
Nemá z toho mindráky,
nad všechny je junáky.
Přečteno 398x
Tipy 46
Poslední tipující: Rikitan, PetTulak, Alien.v.v.s., NikitaNikaT., s.e.n, Eulinka, PIPSQUEAK, James Libustka, šuměnka, Danga, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)