Bolest světa
Anotace: Pláču nad bolestí světa....
Pláču nad bolestí světa,
proč mi nic nepovíš?
Ticho beze slov, žádná věta,
svět umírá a ty spíš.
Svět vzdychá, křičí, volá,
probuď se! hned!
Krvácí,
ten podělaný svět.
Ta krev mi stéká po tváři,
jako slza nevinná.
Jako stránka ve snáři,
a vzpomínka jediná.
Přečteno 306x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiparo, Gabrielle, chicacheca, Nick Name, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)