I tak žiju rád...
Pro bulvár jsem ,,nula“
anket se účastním jen.
S pocitem marnosti
vstávám každý den.
K vyvoleným nepatřím
mezi ostatními se ztrácím.
Osudem tvrdě poučen
zaváhaní jedno splácím.
,,Nahoře“ známý nemám
davy za mnou nejdou.
Statků moc nevlastním
do kapsy se vejdou.
V novinách každé ráno
marně tvář svou hledám.
Jednou se to třeba podaří
přece to hned nevzdám.
Od života dostávám
co on chce sám mi dát.
Od druhých okraden
už prý nemá kde brát.
Chci jen říct: ,,I tak žiju rád…“
Komentáře (5)
Komentujících (5)